Profesjonell smart produsent av varmeledende materialer

10+ års produksjonserfaring

Viktige fordeler ved valg av varmeledningsmaterialer

Utenlandske kunder vurderer vanligvis en rekke faktorer når de velgervarmeledningsevne materialerfor å sikre at det valgte materialet kan møte deres spesifikke behov og standarder.

独立站新闻缩略图-67

Følgende er noen av de viktigste fordelene som får utenlandske kunder til å stole på og gjerne velgevarmeledningsevne materialer:

1. Internasjonale sertifiseringsstandarder: Materialer med varmeledningsevnehar internasjonalt anerkjente sikkerhets- og ytelsesstandarder som UL-sertifisering.Disse sertifiseringene er en viktig referanse for kunder ved kjøp av termiske materialer, siden de representerer produktsikkerhet, pålitelighet og kvalitetssikring.

2. Omdømmet til langsiktig samarbeid:noen produsenter avvarmeledningsevne materialer, som Jinwei Tongda, har etablert langsiktige samarbeidsforhold med utenlandske kunder basert på gjensidig tillit og tilfredshet.

3. Høy ytelsesindikatorer:ytelsesindikatorene tilvarmeledningsevne materialer, som termisk ledningsevne, volumresistivitet, isolasjonsstyrke, etc., overgår vanligvis kundenes krav.For eksempel når den termiske ledningsevnen til Jinwei Tongdas termiske silikonplate XK-P20 2,0W og isolasjonsstyrken er større enn 10KV, som oppfyller og til og med overgår forventningene til kundene.

4. Bredt utvalg av brukssaker: Materialer med varmeledningsevnehar blitt brukt i partier i mange industrilederkunder, som NIO, Huawei Marine, Science Institute, etc. Disse vellykkede søknadssakene har styrket utenlandske kunders tillit til produktet.

5. Omfattende eksportdokumentasjon og sertifisering: termisk ledningsevne materialeprodusenter leverer ikke bare produktet, men også nødvendig eksportdokumentasjon og sertifisering, som Rohs, halogen, DGM-rapporter, etc., som er uunnværlige i internasjonal handel.

6. Globale strategiske partnere:Noenprodusenter av termiske materialerhar strategiske partnere i Japan, Europa og USA, noe som hjelper dem bedre å betjene utenlandske kunder og yte før- og ettersalgstjenester.

7. Produktinnovasjon og forsknings- og utviklingsevner:determisk ledningsevne materialeindustrien fortsetter å forfølge teknologisk innovasjon og produktoppgraderinger for å møte markedsendringer og nye kundebehov.

8. Miljøvern og bærekraft:Produsenter avvarmeledningsevne materialerta hensyn til miljøvern og bærekraft, og produktene deres overholder vanligvis miljøstandarder, for eksempel Rohs-sertifisering, som er i tråd med den økende globale miljøbevisstheten og kravene.

Gjennom disse fordelene kan utenlandske kunder være trygge på atvarmeledningsevne materialerde velger vil gi effektive, pålitelige og sikre ytelsesgarantier for sine prosjekter eller produkter.


Innleggstid: 18-apr-2024