Profesjonell smart produsent av varmeledende materialer

10+ års produksjonserfaring

Hva slags materiale er det varmeledende materialet?

Plassen inne i utstyret er relativt forseglet, luftsirkulasjonen er ikke jevn, og luften er en dårlig varmeleder, så det er vanskelig å spre varmen etter at den er generert, og varmen er lett å akkumulere og forårsake lokal temperaturen stiger, noe som påvirker bruken av utstyret.For høy vil påvirke ytelsen og levetiden til elektroniske komponenter, så varmeavledningsdesignet til elektronisk utstyr må gjøres godt.

1-11

Hvorfor brukevarmeledende materialer?Det er et gap mellom den varmegenererende enheten og den varmeavledende enheten i det elektroniske utstyret, og en god varmeledningskanal kan ikke dannes mellom de to, noe som gjør at varmespredningseffekten til det elektroniske utstyret ikke når den forhåndsbestemte effekten, og grunnen til å bruke det varmeavledende materialet ligger i egenskapene til det varmeavledende materialet.

Varmeavledningsmateriale er en generell betegnelse for materialer som er belagt mellom varmeavledningsenheten og den varmegenererende enheten til utstyret og reduserer den termiske kontaktmotstanden mellom de to, og varmeavledningsmaterialet kan fylle gapet mellom de to og redusere kontakt termisk motstand mellom de to, slik at varmen kan være raskt. Varmespredningsmaterialet ledes til varmespredningsanordningen, og forbedrer dermed varmespredningseffekten til det elektroniske utstyret.

Det meste av elektronisk utstyr og elektroniske produkter vil støte på varmeavledningsproblemer, så bruksområdet for varmeavledningsmaterialer er veldig bredt.


Innleggstid: 10-jul-2023