Profesjonell smart produsent av varmeledende materialer

10+ års produksjonserfaring

Valg av termisk ledende silikonpute

Den første er termiske krav.Ulike bruksscenarier kan ha ulike krav til varmeavledningsytelse.Høyeffektsenheter krever vanligvis kraftigere varmeavledningsevner, så det er nødvendig å velge entermisk ledende silikonputemed høy varmeledningsevne.For generelle enheter med lav effekt kan det være tilstrekkelig å velge en termisk ledende silikonpute med moderat varmeledningsevne for å møte etterspørselen.
独立站新闻缩略图-57
For det andre er temperaturområdet.Ulike applikasjoner kan ha forskjellige driftstemperaturkrav, så det er nødvendig å velge en termisk ledende silikonpute som oppfyller det nødvendige temperaturområdet.

Kompressibilitet og elastisitet er også faktorer å vurdere.Termisk ledende silikonputemå vanligvis komprimeres og deformeres under enhetsmontering for å sikre god kontakt med kjøleribber og kjøleribber.Derfor er komprimerbarheten og elastisiteten til termiske puter svært viktig, de skal kunne gå tilbake til sin opprinnelige form under trykk og opprettholde god kontakt.

Kjemisk motstand er også en faktor å vurdere.Termisk ledende silikonputekan trenge å komme i kontakt med andre kjemikalier som oljer, løsemidler osv. Derfor bør du velge enTermisk ledende silikonputemed god kjemikaliebestandighet kan sikre stabilitet og lang levetid i ulike miljøer.

Det siste er bearbeidbarhet.Termisk ledende silikonputer må enkelt kunne kuttes, formes og tilpasses for å møte behovene til forskjellig utstyr.Derfor kan å velge en termisk ledende silikonpute som er enkel å behandle, forbedre produksjonseffektiviteten og fleksibiliteten.

Så, vet du hvordan du velger termisk ledende silikonpute?


Innleggstid: Jan-29-2024